Wipeout Malaysia Frenzy Waterpark Lumut

15:41:00

Assalamualaikum

26082016 aku and housemates ke Frenzy Waterpark Lumut, Perak. Cuba search tempat tu. Wipeout versi Malaysia okay! For me, seriously best. Bayangkan selama nie aku just tengok wipeout kat astro je. Tapi kali nie aku main benda tu semua.

Range harga pun macam package students je. Murah okay! Tapi main benda nie kena banyak hati-hati sebab kalau tak ikut arahan dan peraturan, maybe boleh cedera. Jangan menggatal nak flip ke apa kalau kau tak pandai. Patah tangan or tengkuk baru tahu!

Pergi sini tak ada gopro and tak ada casing handphone waterproof. So, gambar masa tengah main tak ada. But it's okay, everyone enjoy it! Pergi muka lawa-lawa je semua, balik semua macam terlebih masak. Hitam and berbelang!





❝ Pengalaman tak dapat dibeli tapi dapat dicipta. Jangan buang masa dengan benda tak yang mendatangkan hasil. Cipta kenangan dan pengalaman! ❞

You Might Also Like

2 Comments

  1. Wahh wipeout versi malaysia? Tak pernah tahu pun kewujudan tempt ni. Boeh terjah lah nanti. Tq for sharing :)

    ReplyDelete