Monday, 21 November 2016

Tamat Diploma

Assalamualaikum

Pada tarikh 03110216 tepat pukul 4.30, unofficially aku selesai habis enam semester selama tiga tahun untuk diploma. Fuhh! Perasaan tu jangan cakaplaa. Bangga and sedih bercampur okay. Bangga sebab berjaya habis belajar selama tiga tahun and sedih sangat bila berpisah dengan sahabat-sahabat aku.

Jujur, aku tak pernah ada kawan yang totally masuk air macam dorang. Bila aku masuk politeknik tu, barulaa aku jumpa sahabat sebenar aku. Tiga tahun disana aku bersahabat dengan orang-orang yang tolong bila aku dalam kesusahan, yang sama-sama rasa bila aku senang. Terima kasih ya Allah kerana pertemukan kami.





Dua hari before last paper kalau tak silap, gagahkan diri pergi photoshoot kat bendang okay. Semata-mata nak cipta kenangan bersama gituuuuu. Nie sahabat setia aku sembilan orang. Kemana je mesti sembilan orang nie tapi tak selalu laa sebab aku kadang-kadang melepak kat rumah je.


Yang ramai-ramai nie budak kelas aku tapi tak penuh sekelas nie sebab ada yang dah balik *whatever*. Weyy! Seriously aku sayang dorang tau. Kalau classmates lelaki nie lagi laa. Haritu ada problem dengan sistem untuk final year project, muka-muka nie gigih tolong aku. Terharu!

Sebab nie gambar aku kan, so aku besarkan saiz gambar. Special gitu! Hahahahaa.. Aku laa yang suka menangis dalam bilik sensorang bila aku over stress. Perasaan takleh nak gambarkan bila habis belajar nie. Hello! Even setakat diploma je, takpelaa. Degree tu tunggu dulu. Kau takyah nak ejek-ejek aku.
❝ 22112016 nie aku ada interview as clerk. Doakan aku berjaya! Nak cari pengalaman dulu je nie. Walau apa pun kerja aku dapat, asalkan halal. ❞

4 comments:

 

Copyright© All Rights Reserved Eyqa Hasnan