Sunday, 15 May 2016

Sebab Dah Dua Tahun

Assalamualaikum
Entry kedua yang akan aku selitkan nama Mohammad Khairul Hazim Bin Jasli. Okay, aku rasa benda nie a bit over tapi biarlaa. Sebagai tanda aku appreciate apa yang dia dah buat untuk aku selama aku kenal dengan dia.
video

15052014 until 15052016. Fuhhh! Dah dua tahun hubungan nie. Sekejap je masa berlalu. Terima kasih Mohammad Khairul Hazim Bin Jasli kerana sudi jadi sahabat, musuh dan dalam masa yang sama jadi pasangan terbaik aku! Aku tak harapkan lebih pun daripada kau. Aku cuma harapkan Allah permudahkan urusan kita supaya dapat menghalalkan hubungan nie. Ingat! Jaga mata, jaga hati, jaga hubungan! Jaga hubungan dengan Allah, family, kawan kawan, orang sekeliling dan aku! Semoga urusan kita dipermudahkan. Sayang, semoga kau dapat kerja nanti! Dah officially tamat diploma kan? We’ve been into many ups and downs. But we’ve managed to get through with them. In the process, we grow and mature. I hope we stay in love with each other. Happy Second Anniversary 👫
Terima kasih kepada yang mendoakan hubungan kami! Semoga hubungan nie dapat berakhir dengan perkahwinan. Boleh tahan penat jaga hubungan nie sebab masing-masing kena jaga hati. Setiap hubungan ada pasang surutnya.

2 comments:

  1. Happy 2nd Anniversary Eyqa Ajim. Stay together forever ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah, thank you dear:) You too okay! Stay together forever with him.

      Delete

 

Copyright© All Rights Reserved Eyqa Hasnan