Thursday, 12 May 2016

Salam Maaf Untuk Followers

Assalamualaikum

black and white i'm so sorry gif

First of all, aku nak minta maaf pada followers aku. Ada yang aku tak sempat nak blogwalking, follow back, reply comments and more. A bit busy! Kalau boleh aku nak je sentiasa buka blog nie tapi masa tu tak berapa ada.

Cuti semester nie aku jaga anak anak saudara and nenek aku. And semalam kakak ipar aku baru bersalin. Tu busy sikit. Harap followers aku faham laa. Ada masa nanti, aku akan follow back and jenguk blog korang ya.

2 comments:

 

Copyright© All Rights Reserved Eyqa Hasnan