Lesen Kereta

21:09:00

Assalamualaikum


Selepas beberapa hari, baru boleh update blog. Kesuntukkan masa buatkan aku susah nak update blog. Bila ada masa, idea lari entah kemana pulak. Sedih kan? So, sementara ada sedikit masa lagi nie, bolehlaa aku merepek kejap.

Hari sabtu 09052015, aku pergi kursus untuk ambil lesen kereta. Umur 20tahun baru nak buat lesen kereta, Masa habis sekolah dulu, tak sempat nak ambil lesen kereta sebab busy dengan kerja je. Sekarang tengah cuti semester, baru boleh ambil lesen kereta.

So, petang tadi sempatlaa pergi ujian komputer. Markah lulus sekurang-kurangnya 42/50. Ingat mudah? Hahaha.. Berdebar macam nak final exam je tadi. Alhamdulillah, luluslaa 46/50. So, lepas nie tunggu lesen L siap and bolehlaa start buat latihan.
❝ Berdebar bila nak drive kereta gear manual nie. Tak pernah drive kereta manual. Biasa drive kereta auto je. ❞

You Might Also Like

2 Comments

  1. dulu saya langsung tak tahu pape... kereta auto pon tak pernah bawak.. memang kosong!! take time juga la nak bljr drive manual dulu hahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahahaa .. Manual macam susah je . Memang ambil masa laa kan .

      Delete