Saturday, 23 March 2013

Sehangat Asmara Full Episode

Penulis : Eyqa Hasnan Masa : 20:50 Jumlah Komen : 14
Assalamualaikum

Sinopsis Drama Sehangat Asmara

Cinta pandang pertama Kamalia Nalwa dan Zainal Arief memutikkan cinta dan berakhir dengan perkahwinan di London tanpa restu keluarga.

Kebahagiaan mereka tiba-tiba terhenti. Zainal terpaksa pulang ke tanah air dengan janji bahawa dia akan kembali lagi. Selama sembilan tahun lamanya, Zainal tidak pernah pulang sedangkan Kamilia terus menanti dengan air mata dan sengsara.

Tanpa diduga, Zainal muncul kembali. Datangnya untuk menuntut Misya, anak comel yang selama ini ‘disembunyikan’ oleh Kamilia. Dendam kesumat Kamilia terhadap Zainal tidak pernah padam. Anehnya, ‘dendam rindunya’ terhadap lelaki itu lebih kuat dan mengusik perasaannya.

Benarkah dia membenci lelaki itu? Hipokritkah Zainal ketika mengatakan bahawa hanya Kamilia yang bertakhta di hatinya?
Isnin - Rabu pada jam 10.00 - 10.30 malam . Hanya astro mustika HD channel 134 ;)



Sehangat Asmara - Episod 1
Sehangat Asmara - Episod 2
Sehangat Asmara - Episod 3
Sehangat Asmara - Episod 4
Sehangat Asmara - Episod 5
Sehangat Asmara - Episod 6
Sehangat Asmara - Episod 7
Sehangat Asmara - Episod 8
Sehangat Asmara - Episod 9
Sehangat Asmara - Episod 10
Sehangat Asmara - Episod 11
Sehangat Asmara - Episod 12
Sehangat Asmara - Episod 13
Sehangat Asmara - Episod 14
Sehangat Asmara - Episod 15
Sehangat Asmara - Episod 16
Sehangat Asmara - Episod 17
Sehangat Asmara - Episod 18
Sehangat Asmara - Episod 19
Sehangat Asmara - Episod 20
Sehangat Asmara - Episod 21
Sehangat Asmara - Episod 22
Sehangat Asmara - Episod 23
Sehangat Asmara - Episod 24
Sehangat Asmara - Episod 25
Sehangat Asmara - Episod 26
Sehangat Asmara - Episod 27
Sehangat Asmara - Episod 28
Sehangat Asmara - Episod 29
Sehangat Asmara - Episod 30
Sehangat Asmara - Episod 31
Sehangat Asmara - Episod 32
Sehangat Asmara - Episod 33
Sehangat Asmara - Episod 34
Sehangat Asmara - Episod 35 (Episode akhir)
Xoxo ,
Eyqa Hasnan

Terima kasih kerana sudi membaca .
Tinggalkan comments sebagai tanda ingatan anda

14 comments:

  1. dah bce lm novel crte niee..bez3

    ReplyDelete
  2. drama ni sgt best...lagu tema dia pun jd ringtone lyeen..teruja sgt..ahahha

    ReplyDelete
  3. waa,untglh saper ambik pakej tu :)
    thnk for the link.

    ReplyDelete
  4. @Norr Pizz A'ah . Sama laa . Eyqa pun dah baca ;) Memang best ^^

    ReplyDelete
  5. @Lyeen De Syifa A'ah . Sangat best ^^ Hihi . Dulu je kejap eyqa guna untuk soundtrack blog ..

    ReplyDelete
  6. uihh. best eh cerita ni ?
    dok asrama la, tak bole tgok.
    ni pon adaptasi drama eh ?

    ReplyDelete
  7. @Zayani Zulkiffli Best sangat ^^ Hihi . Takpe . Boleh tengok online :) Yups . Di adaptasi jugak ..

    ReplyDelete
  8. suka...suka...suka sgt drama nih!

    ReplyDelete
  9. salam kenal... done polow sini jugak! tq share yer

    ReplyDelete
  10. Best ke cerita nie, Eyqa? Arol takde Astro Mustika, lagi pun tak minat sangat tengok cerita cintan cintun. Hehehe! :D

    ReplyDelete
  11. @nea lopah Salam kenal ;) Thanks sebab follow and welcome :'D

    ReplyDelete