Saturday, 26 January 2013

Salon Dan Spa Eyqa Hasnan

Penulis : Eyqa Hasnan Masa : 13:04 Jumlah Komen : 17
Assalamualaikum

Lama tak update blog . Huhu . Aku update nie semata-mata nak bagitau yang aku telah rasmikan salon dan spa aku yang pertama . Pergh ! Tak pernah aku jangkakan yang aku dapat buka salon dan spa sendiri nie . Mana aku dapat budget ? It's free okay . Hoho .

Korang cakap je nak make up macam mana . Aku boleh makeover korang dengan cun sekali . Spa aku pun rilex je . Muka yang hodoh macam mana pun , aku boleh buat jadi cantik . Kalau jerawat batu konkrit sekali pun , aku buat hapuskan . Nak try ? Boleh contact aku . Bawah nie aku selitkan beberapa keping gambar pelanggan setia aku . Baju pun cun kan ? Aku laa yang matchingkan tu . Hoho ..














Cantik tak cantik tak ? Haha . Sementara tunggu result spm , nie laa kerja aku . Salon dan spa jadi pilihan aku . Kadang-kadang aku isi masa lapang dengan memasak . Nanti aku akan rasmikan restaurant gadis muda macam aku yang dah berjaya nie . Kehkehkeh
EH : Ada ke yang percaya dengan salon dan spa aku nie ? Haha . Siapa nak booked untuk facial , boleh whatsapp or call okay 0123456789 . Sangat terhad okay ! Hewhew :3
Xoxo ,
Eyqa Hasnan 

Terima kasih kerana sudi membaca .
Tinggalkan comments sebagai tanda ingatan anda

17 comments:

  1. Wah, Eyqa dah ada bisnes sendiri sekarang nie! Semoga sukses selalu! Hehehe. :D

    ReplyDelete
  2. @Arol Mubin Nie pujian atau sindiran ? Haha :D

    ReplyDelete
  3. selalu gak main benda ni... ^___^

    ReplyDelete
  4. ingatkan spa betul2,rupe2nye game je hehe :)

    ReplyDelete
  5. ehh~! sama laa kitaa.. Lissa pun selalu main game macam nii.. makeup, dressing., saloon., hehe >.< Lissa pun tengah tunggu result SPM., bila x da kerja main game macam nii jea laa., hehe

    ReplyDelete
  6. hehe, ada pulak yg menari tarian gangnam style :D

    ReplyDelete
  7. Laa,ingatkan seyes...hehehe

    ReplyDelete
  8. @Shakira Pathi Haha . Tak ada duit nak buka spa yang betul . So , main games je laa :)

    ReplyDelete
  9. hahaha...ingatkan buka betul2..aduhai

    ReplyDelete
  10. @NAL Tak ada duit . Macam mana nak buka nal ? Haha

    ReplyDelete
  11. as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
    http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

    ReplyDelete
  12. hehe ingatkan betul2 la tadi. rupanya game je. kekeke

    ReplyDelete